Λογότυπο: Λογότυπα που κάνουν τη διαφορά

Η σοφή επένδυση για μόνιμες και πετυχημένες πωλήσεις

Αναρωτιέσαι ακόμα για το αν χρειάζεσαι λογότυπο για την επιχείρησή σου;

Τότε δες ακόμα μία φορά τα πιο πάνω λογότυπα και θα σου λυθεί κάθε απορία.

Μπορείς να φανταστείς έναν κόσμο χωρίς λογότυπα; Ένα σχήμα, μία γραμματοσειρά και ένας συνδυασμός χρωμάτων είναι αρκετά για να σε θυμούνται και να υπερτερείς. Μόνο με ένα λογότυπο δημιουργείς ισχυρές σχέσεις με τους
πελάτες σου.

Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά δεν είναι αρκετό να είσαι απλά ο καλύτερος, θα πρέπει να μαρτυρούν για εσένα και οι πελάτες σου. Είναι αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην αποτυχία και την επιτυχία και ο καλύτερος τρόπος να συνδεθούν μαζί σου είναι ένα λογότυπο

Δε θα ήθελες οι δικοί σου πελάτες να σκέφτονται εσένα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου απλά αντικρίζοντας μια απεικονιστική αποτύπωση;

Δε θα ήθελες να σε έχουν, όπως λέμε, στο marketing “top of mind” (πρώτο στη σκέψη) κάθε φορά που θέλουν να λύσουν ένα πρόβλημα που τους απασχολεί και να σε ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό;

Τι είναι το λογότυπο;

  • Λογότυπο λέγεται το σύμβολο το οποίο εκπροσωπεί την επιχείρησή σας.
    Συνηθίζεται να αποτελείται από ένα σύμβολο, την ονομασία της επιχείρησης (Brand name) και, αν χρειαστεί, ένα σλόγκαν.
  • Είναι το βασικό στέλεχος της οπτικής επικοινωνίας της εταιρείας την οποία εκπροσωπεί και εφαρμόζεται σε όλες τις έντυπες ή ηλεκτρονικές χρήσεις, οι οποίες θα κάνουν την επιχείρησή σας ταυτισμένη με αυτό και, επομένως, αναγνωρίσιμη.

Επαγγελματικά Λογότυπα. Τι προσφέρουν;

Η δημιουργία ενός λογότυπου, που θα προβάλει εσάς και την επιχείρησή σας για να επικοινωνήσει σωστά και να αναδείξει τις δικές σας αξίες, τη φιλοσοφία και την αισθητική, βασίζεται στη σωστή προσέγγιση, την έμπνευση και τον ποιοτικό προσχεδιασμό ώστε το αποτέλεσμα που θα προκύψει να είναι ελκυστικό για εσάς, αλλά και για τους μελλοντικούς σας πελάτες!
Το λογότυπο πρέπει να είναι ξεκάθαρο, διαχρονικό και να μπορεί να εφαρμόζεται εύκολα οπουδήποτε.

Εμείς, στο KARTAonline έχοντας εμπειρία στο graphic design, προσφέρουμε σχεδιασμό λογότυπου στοχεύοντας στο κορυφαίο αποτέλεσμα, το οποίο θα σας ικανοποιεί πλήρως.
Εσείς, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να γράψετε στην φόρμα επικοινωνίας τι ακριβώς θέλετε να γράφεται στο λογότυπο που θα δημιουργήσουμε για εσάς.

Θα σας στείλουμε μέσω e-mail, σε σύντομο χρονικό διάστημα, 3 ολοκληρωμένες προτάσεις για λογότυπο, στις οποίες θα μπορούμε να επέμβουμε κατόπιν των δικών σας σχολίων-αλλαγών, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

Όταν καταλήξουμε στην τελική σας επιλογή, θα σας στείλουμε τελικά αρχεία λογοτύπου, σε μορφή PDF, JPG και PNG, σε υψηλή ανάλυση, για χρήση σε κάθε είδους έντυπη ή ηλεκτρονική εφαρμογή.

Έφτασε τώρα η ώρα να αποκτήσεις το δικό σου λογότυπο σε καταπληκτική τιμή.

ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΔΩ

Λογότυπο Εταιρείας

Ενδεικτικά έργα μας

Λογότυπα για websites

Λογότυπα για ιστοσελίδες που δημιουργούν δυνατή σύνδεση με το σχεδιασμό και το περιεχόμενο